2019. április 5., péntek 14:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. április 5., péntek (OS) - Sermer Ádám: Karácsony és Tarlós is a Fidesz foglya

        Karácsony Gergely az április 4-i Magyar Narancsnak adott interjújában elismerte, hogy képtelen volt megakadályozni a Fidesz és az MSZP zuglói háttéralkuját, ami egy botrányos parkolási rendszerhez vezetett. Sőt, állítása szerint egyéb terhelő információknak is a birtokában van a két párt együttműködésével kapcsolatban. Ezeknek a nyilvánosságra hozásával fenyegeti most szövetségesét és a kormánypártot. Karácsony nyilatkozatából az derül ki, hogy saját kerületében a NER-rel együttműködő, legfőbb szövetségese miatt nem tud rendet teremteni a parkolással kapcsolatban. A Fidesz és az MSZP tisztességtelen megállapodást kötött a választók kárára – a zuglói polgármester pedig asszisztált ehhez.
     Mindeközben Tarlós István azt állítja, azért nem sikerült két ciklus alatt megteremtenie a tiszta, átlátható és egységes parkolási rendszert, mert Orbán Viktor nem támogatta ezt a kérését. Azt mondta, ha ehhez ragaszkodott volna: az "alig kezelhető politikai feszültségeket eredményezett volna". Bár ő is hallott pénzügyi visszaélésekről, de nincs olyan helyzetben, hogy ezeket felderítse. Ezért inkább elállt a tervtől.
     Karácsony és Tarlós is a NER foglya. Karácsony Zuglóban, Tarlós pedig a fővárosban volt képtelen rendet teremteni. A Liberálisok szerint olyan vezetőre van szüksége a fővárosnak, aki nem részese és lekötelezettje a Fidesz korrupt rendszerének.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.