2019. április 12., péntek 12:01

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. április 12., péntek (OS) - Minden év április közepén ünnepeljük a - Magyar Távhőszolgáltatók Szövetsége (MaTáSzSz) által életre hívott - Távhőszolgáltatás Napját, amelynek célja, hogy ezen a napon hangsúlyozottan felhívjuk a lakosság figyelmét a távhőszolgáltatásban rejlő környezetvédelmi, klímapolitikai előnyökre, valamint megmutassuk a távhőszolgáltatás izgalmas kulisszatitkait, korszerű műszaki megoldásait. 2019-ben az idén 50. születésnapját ünneplő Kaposvári Vagyonkezelő Zrt. ad otthont a nap országos közösségi eseményeinek. A rendezvénysorozathoz helyi programok szervezésével az ország minden távhőszolgáltatója, távhőtermelője csatlakozhat.

    Az idén hatodik alkalommal országosan megrendezett Távhőszolgáltatás Napján az érdeklődők bepillanthatnak a kulisszák mögé, nyílt napokon és játékos családi programokon (futóverseny, alkotópályázat, kalandtúra, akadályverseny) vehetnek részt.

A programsorozat központi eseményeként, a Kaposvári Városháza díszteremében szakmai konferenciát szervez a távhőszolgáltató. Az eseményt rendhagyó módon, honlapján élőben közvetíti a Kapos TV (www.kapos.hu). A konferenciát Vida Zotmund Alpár, a Kaposvári Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója nyitja meg, beszédet mondanak, Szita Károly KMJV polgármestere, Orbán Tibor MaTáSzSz elnök, Kovács Katalin KMJV környezetfejlesztési igazgató, valamint Zanatyné Uitz Zsuzsanna távfűtési műszaki vezető is.

Részletes program és a programban résztvevő városok listája a MaTáSzSz honlapján elérhető.

     Kiadó: Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.