2019. április 16., kedd 12:30

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. április 16., kedd (OS) - Vessünk véget közösen a parkolási maffiának! - Szabadai Viktor közös fellépésre szólította a pártokat

    Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti elnöke felhívással fordult az összes párt budapesti elnökéhez, valamit Zugló polgármester-jelöltjeihez a budapesti parkolási rendszer átalakítása érdekében. A Liberálisok politikusa mai sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy jelenleg egész Budapestet behálózza a parkolási maffia: mindegyik kerületben találhatunk korrupcióra utaló jeleket. A baloldal a jobboldalra, a jobb pedig a baloldalra mutogat, miközben a két oldal háttéralkuja felelős azért, hogy a parkolásból befolyó bevételeket jelenleg nem a tömegközlekedés fejlesztésére, és nem új külvárosi parkolók építésére fordítják.

Szabadai Viktor felhívásában leszögezte: elég volt az üres ígéretekből és kampánybeszédekből. A polgármester-jelölteknek nem csak beszélniük kellene arról, hogy megválasztásuk esetén tiszta és átlátható parkolási rendszert teremtenek Budapesten, hanem garanciát is kéne vállalniuk arra, hogy támogatják a budapesti parkolási rendszer kifehérítését és a parkolási maffia felszámolását – fejtette ki.

Hozzátette: A Liberálisok szándéknyilatkozatot készítenek az egységes, törvényes és átlátható parkolási rendszer megteremtése érdekében, amely Sermer Ádám főpolgármester-jelölt Polgári Budapest című programjának, és az abban szereplő Nagy Budapest-koncepciónak az egyik lényegi eleme.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.