2019. április 16., kedd 16:11

A Harley Tulajdonosok Klubja közleménye
    Budapest, 2019. április 16., kedd (OS) - "Hétköznap a filmekben esek-kelek, felgyújtanak, lelőnek, robbantanak, hétvégén meg arra ügyelek, nehogy elessek a motoros show-kon!" – Erdős Csaba, a Stunt Riding koronázatlan királya egy szenzációs születésnapi meglepetéssel készül a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festre. 23 évvel és több mint 1 200 lélegzetelállító kaszkadőr show-val a háta mögött Erdős Csaba ismét beveszi Alsóörsöt, hogy vakmerő produkcióival lenyűgözze az Open Road Fest közönségét. Az egykerekezést, a hátrafelé motorozást és a védjegyévé vált többszemélyes mutatványait minden alkalommal óriási ováció fogadja. De a 20. szülinapra egy minden eddiginél látványosabb, új attrakcióval is készül.

    Az elmaradhatatlan kaszkadőr show-k mellett további látványos programokkal készül az Open Road Fest. Lélegzetelállító műsorral érkeznek a triál bringás fenegyerekek, a Gravity Academy,a kétkerekű izgalmakat a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúi fokozzák, a fesztivál légterét pedig Veres Zoltán műrepülő pilóta hódítja meg.
A nappali programokat gazdagítja a Custom Bike Show és a különleges relikviákat felvonultató Harley-Davidson Múzeum, valamint a legújabb motorkerékpárokat bemutató H-D Expo.
Aki pedig nem csak nézelődni szeretne, annak lehetősége lesz tesztvezetésre, hiszen érkezik a Harley-Davidson Tesztkamion, ahol 23 különböző modell közül választhatnak az érdeklődők.
További információ: http://www.openroadfest.hu/hirek/erdos-csaba-alsoors/
     Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.