2019. április 17., szerda 11:18

A Magyar Távmunka Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - Japán nagyvállalatok egy magyar IT cég alkalmazását használják a távmunka rendszer bevezetéséhez

    Japánban a munkahelyi reformokkal kapcsolatos erőfeszítések többsége a túlórák csökkentésére, ezzel együtt a munkavégzés tartalmának, hatékonyságának javítására koncentrálnak. A távmunka vagy egyéb rugalmas munkavégzés bevezetése nagy kihívást jelent számukra, mert a feladatok precíz kezelése, nyomon követése, a tevékenységek hatékonyságának mérése nem megoldott, komoly problémát okoz.

Egy most napvilágot látott hír szerint egy magyar cég alkalmazása (a JobCTRL Kft JC360 terméke) segített megoldani azokat a problémákat, amelyekkel a munkavégzés megreformálásán dolgozó japán vállalatok szembesülnek. Ahogy a cikkből kiderül, segítségével elérhető a túlórák számának csökkentése, az optimalizálásra szoruló munkafeladatok kimutatása, a távmunka sikeres bevezetése, vagy pl. az RPA-ba bevont feladatok azonosítása, az automatizáció hatásának mérése.

A japán internetes portálok nagy számban számoltak be a hírről:
https://www.value-press.com/pressrelease/218368
https://www.zaikei.co.jp/releases/781794/
https://www2.deloitte.com/jp/ja/pages/about-deloitte/articles/news-releases/nr20190401-2.html
https://www.nikkei.com/article/DGXLRSP506647_R00C19A4000000/
https://www.jiji.com/jc/article?k=000000207.000000202&g=prt

A hír a magyar fejlesztő cég honlapján is olvasható: https://blog.jobctrl.com/magyar-it-ceg-uzleti-megoldasanak-sikere-japanban/

     Kiadó: Magyar Távmunka Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.