2019. április 18., csütörtök 11:39

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2019. április 18., csütörtök (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÉS TRIANON?

    Magyar városok, intézmények - elhamarkodottan - nagylelkű felajánlásokat tettek, hogy mielőbb újjáépíthessék a Notre-Dame katedrálist. Megértjük a franciák keserűségét, s amennyiben kérik, szakembereket küldünk Párizsba, hogy az elpusztult építészeti remekmű a világörökség részeként ismét szolgálja a hívőket, s ámultba ejtse a turisták millióit, de a magyaroknak pénzt felajánlani nem indokolt!                        
Nem tudni ki, mi okozta a tüzet. (nem fogják megmondani!)Meglehet, egy munkás volt a gyújtogató, akinek őseit kizsákmányolták, megölték a gyarmatosító franciák, s ő így akarta – kellően el nem ítélhető módon – megbosszulni a népén esett sérelmeket. Jó lenne, ha a franciák, a belgák és a többi új-gyarmatosító ország urai átgondolnák: milyen bűncselekményeket követtek el Afrikában, az iszlám világban és máshol a kiszolgáltatott emberek ellen. Macron úr! Most ne tartsa a markát, ne kunyeráljon, és ne akarjon ebből a tragédiából politikai hasznot húzni.  
A franciák fizessék vissza nekünk a Trianon okozta károkat, adják vissza országunk elcsatolt részeit, az embereknek az ellopott vagyonukat, ha már a kioltott életeket nem tudják visszaadni! Fontolóra kell vennünk kártérítési igényünket a francia állammal szemben. A károsultak, az áldozatok utódai nem felejtenek! Szörnyű lenne újabb templomtüzeket, romokat látni.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – NEMZETI SZOCIK - MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ MOZGALOM – PANNONPULI.HU  

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.