2019. április 18., csütörtök 14:43

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 18., csütörtök (OS) - Már az első három napban több száz település regisztrált a Magyar Falu Program pályázati felületén

    2019. április 15-én reggel 8 órakor megnyílt az első két pályázati felhíváshoz kapcsolódó regisztrációs és feltöltési lehetőség a Magyar Államkincstár rendszerében. Már az első 24 órában 585 önkormányzat, valamint 44 egyházközösség regisztrált a felületen. 28 önkormányzat és 1 egyházközösség pedig már április 15-én a kész pályázatát is benyújtotta.  199 önkormányzat és további 14 egyházközösség kezdte el feltölteni támogatási kérelmét. A következő napok hasonlóan intenzív aktivitást mutattak a kedvezményezettek részéről.
A Magyar Államkincstár rendszere gördülékenyen, fennakadás nélkül kezelte az első napok intenzív érdeklődését, a pályázatok benyújtására és a regisztrációra folyamatosan biztosítjuk a lehetőséget.


     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.