2019. április 18., csütörtök 15:09

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. április 18., csütörtök (OS) - Fideszes példamutatás: se a Bibliát, se a törvényt nem tisztelik

    A miskolci és a debreceni bíróság után a Kúria is arra kötelezte a Fidesz miskolci frakcióvezetőjét, Soós Attilát, hogy a város közgyűlése előtt kérjen bocsánatot Jakab Pétertől, és fizessen neki sérelemdíjat, amiért azt hazudta a miskolci nyugdíjasoknak, hogy a Jobbik politikusa megsértette őket.

Úgy tűnik, a miskolci Fidesz bankárpolitikusa csak a hazudozásban bátor, de ahhoz már gyáva, hogy meg is fizesse a hazudozás árát, ugyanis azontúl, hogy mind a mai napig nem fizette ki a százezres sérelemdíjat, a mai napon megtartott közgyűlésen semmibe vette a Kúria azon döntését is, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen.

Ha már a fideszes politikus a Bibliát nem tiszteli, legalább a törvényeket tisztelje. Ennek érdekében Jakab Péter végrehajtási eljárást kezdeményez a kormánypárt hazudozója ellen. Emellett a miskolci Jobbik elvárja, hogy Soós Attila ne csak Jakab Pétertől, hanem a becsapott nyugdíjasoktól is kérjen bocsánatot.

Bízunk benne, hogy az őszi önkormányzati választáson a miskolciak határozott véleményt fognak mondani az ilyen embereket a soraiban megtűrő, vagyis a törvényekre és a keresztény értékekre is fittyet hányó városvezetésre.

Jobbik Miskolci Alapszervezete
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.