2019. április 21., vasárnap 09:56

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2019. április 21., vasárnap (OS) - Megdöbbentő üzenete van a húsvéti Srí Lanka-i merényleteknek, hiszen a távoli földrészen történtek az egész világ keresztényei ellen is irányultak.

    Elsősorban ki kell fejeznünk együttérzésünket a hitük megvallása közben életüket vesztett áldozatok családjai felé. A mai robbantások is alátámasztják a szomorú tényt, hogy a kereszténység a világon a legüldözöttebb vallás, minden öt olyan ember közül, akit a vallása miatt üldöznek, négy keresztény.
A kereszténydemokraták elutasítják az erőszak minden formáját és a képviselőkön keresztül a békés, igazságos társadalmak építésén dolgoznak.
A kereszténység legnagyobb ünnepe a húsvét, a megváltás és a feltámadás örömhírét hirdeti. A brutális támadások emlékeztessenek mindenkit arra, hogy együtt kell fellépnünk az értelmetlen, mások szabadságát korlátozó terrorral szemben!

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.