2019. április 25., csütörtök 16:49

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közleménye
    Budapest, 2019. április 25., csütörtök (OS) - Szalay Dániel valótlanságokkal támadja az NMHH-t.

    Szalay Dániel újságíró valótlanságokat állít, amikor azt híreszteli, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megakadályozta volna bejutását szerdán egy rendezvényre.
Az NMHH nem sajtótájékoztatót, hanem zártkörű, korlátozott férőhelyű szakmai háttérbeszélgetést szervezett hírközlési területtel foglalkozó szakújságírók számára. Szalay Dániel szerkesztősége, a médiahírekre fókuszáló media1.hu nem szerepelt a meghívott, távközlési témákkal foglalkozó, ebben jártas szerkesztőségek között. A media1.hu részéről érkezett regisztrációs szándék visszaigazolására az esemény zártkörű, szakmai jellege miatt nem került sor.
A nem nyilvános rendezvényen Szalay Dániel ugyanakkor részt vett a meghívott szerkesztőségek egyikét helyettesként képviselve, kérdezett és választ kapott kérdéseire.
A háttérbeszélgetés után az NMHH – több éves gyakorlatának megfelelően – nyilvánosan elérhető tájékoztatót is közzétett az elhangzottakról, amelyet a sajtó részére, köztük Szalay Dánielnek külön is megküldött.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elkötelezett a nyilvánosság tájékoztatásában és átlátható módon, rendszeresen, számos felületen ad számot közfeladatai ellátásáról.

     Kiadó: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.