2019. május 14., kedd 15:33

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. május 14., kedd (OS) - "A táborozás nagyon drága jószág, de olyan értékekkel gazdagítja a gyerekeket, amik indokolják, hogy minden gyerek számára hozzáférhető legyen, függetlenül családja anyagi helyzetétől." Közel 80 nehéz családi háttérrel élő hazai és határontúli gyermeknek és fiatalnak kínál térítésmentes részvételi lehetőséget a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti, valamint önismereti és diák mentorképző nyári tábora.

    A felső tagozatosoknak szóló táborok tematikája idén az EGYENSÚLY fogalma köré szerveződik. A közösséget összefogó programok mellett a gyerekek érdeklődésük szerint képzőművészeti, dráma, zene-tánc, fizika—kémia és biológia-földrajz műhelyekben az egyéni és közösségi élmények és tudás feldolgozásával, az adott terület egy-egy jeles képviselőjének vezetésével egész hetes projektmunkát folytatnak.
A kamaszok számára szervezett önismereti tábor tematikája: Hogyan legyek önmagam egy közösségben? Az önismereti munkát a közös gondolkodás és a szabad alkotás örömei egészítik ki a táborban.
"Tíz éve várjuk, hogy hívjatok"- válaszoltak a kérdésünkre az egykori Táborozóink, akiket azzal a szándékkal hívtunk meg a Diákmentor képző táborunkba, hogy tapasztalataik emlékével és kölcsönös tanulással váljanak a következő évek tábori önkéntes csapatának elkötelezett tagjaivá.
A közösségi tanulást a Messzehangzó Diákakadémia meghívott előadói, szakmájukban elismert és emberileg is példamutató művészek, tudósok színesítik.
További információ: www.messzehangzo.hu
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.