2019. május 16., csütörtök 12:46

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. május 16., csütörtök (OS) - Káslerék is menjenek be védőfelszerelés nélkül oda, ahova a dolgozókat küldik

    Sajtóhírek szerint az Orbán-kormány jövőre alig akarja emelni az egészségügy költségvetését, miközben a Péterfy kórházban megfelelő védőfelszerelés hiányában sugárzásnak vannak kitéve a dolgozók és a betegek is.

A Fidesz az orvosok, nővérek és a betegek egészségét is veszélyezteti azzal, hogy nem hajlandó elegendő pénzt szánni a kórházakra.

Uniós szabályokra és forrásokra van szükség, mert az Orbán-kormány nem akarja biztosítani a minimumfeltételeket sem az egészségügyben. Az MSZP-Párbeszéd szövetség azért akarja megvalósítani a szociális Európát, hogy legyen egy európai egységes egészségügyi minimumszolgáltatás a tagállamokban és minden magyar európai szintű egészségügyhöz juthasson. Európai színvonalú béreket a nővéreknek és az orvosoknak, európai egészségügyet minden magyarnak!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.