2019. május 16., csütörtök 13:46

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. május 16., csütörtök (OS) - DK: A magyarok több, mint kétharmada támogatja az Európai Egyesült Államok tervét

    A 24.hu a Závecz Research kutatóintézetet bízta meg, hogy készítsen közvéleménykutatást az európai minimálbér és minimálnyugdíj bevezetéséről. A kutatás szerint a magyarok 71%-a, ezen belül az ellenzékiek 89%-a, sőt a fideszesek többsége is támogatja azt az európai tervet, amelyet ma a DK képvisel.

A Demokratikus Koalíció szerint éppen az az európai parlamenti választás tétje, hogy számunkra csak álom marad vagy mi is ott leszünk az Európai Egyesült Államokban. Hogy nekünk is jár-e az az Európa, ahol a munkából és a nyugdíjból nem csak túlélni lehet, hanem európai emberhez méltón élni is. Az egyetlen célom, hogy május 26-án megmutassuk az európai közösségnek, nekünk, magyaroknak is ott a helyünk a jövő Európájában. Ez pártokon és belpolitikán felül álló nemzeti sorskérdés, felemelő érzés, hogy ezt tudja és érzi a magyar nép is.

Dobrev Klára
EP-listavezető
Demokratikus Koalíció
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.