2019. május 16., csütörtök 14:12

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. május 16., csütörtök (OS) - Módosul a konvektorcsere pályázatok benyújtásának kezdeti időpontja

    A tervezettnél két nappal később, 2019. május 22-én 10 órakor kezdődhet a pályázatok benyújtása az Otthon Melege Program Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára. A módosításról az Innovációs és Technológiai Minisztérium a személyi jövedelemadó bevallások benyújtásának zavartalansága érdekében döntött.

A 2018. évi személyi jövedelemadó egységes bevallási határnapja 2019. május 20. Ennek figyelembevételével az Otthon Melege Program Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára a tervezettnél két nappal később, 2019. május 22-én 10 órakor kezdődhet a pályázatok benyújtása.

A kétnapos halasztásról azokra a pályázókra gondolva döntött a tárca, akik az utolsó pillanatra hagyják adóbevallásuk véglegesítését, ők így arra a napra mentesülnek a további adminisztrációs feladatok alól, több idejük lesz a nyugodt felkészülésre a sikeres pályázatbenyújtás érdekében.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.