2019. május 20., hétfő 13:05

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. május 20., hétfő (OS) - Miért hagyja a kormány, hogy no-go zónává váljon az ország?

    Sokszorosan letelt a "két hét", de időről-időre sokkoló brutalitású hírek látnak napvilágot az emberbőrbe bújt, két lábon járó, öregező sakálok indokolatlanul erőszakos gaztetteiről. A minap hajdúhadházi otthonában vertek agyon hatezer forintnyi prédáért és némi édességért egy idős férfit olyanok, akiknek családi példaképei börtöntöltelékek, háziállataik pitbullok, és már nagyon korán megismerték a zombidrogok világát, de azon kívül semmi mást. A paleolit kőkor erkölcsi színvonalán élő, rettenetes bűncselekményeket elkövetők semmiféle emberi vonást nem mutatnak, hiszen embertársaikra csak zsákmányállatként tudnak tekinteni. Ugyanúgy viselkednek, mint az igazi sakálok, mert áldozataik rendszerint az öregek, a magányosak, a magukért kiállni képtelenek közül kerülnek ki.

A migránsokkal riogató, a magyaroknak védelmet ígérő, de az ország egyre nagyobb területeiről kivonuló államhatalom számos településen magára hagyta a rettegésben élő, keserves munkával összekuporgatott kis vagyonkájukat és az életüket féltő törvénytisztelő polgárokat, védtelen időseket. A méltatlanul kezelt kisrendőrök sorra szerelnek le a testülettől, az ügyészség pedig sokszor inkább a bűnözőket mentegeti.
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.