2019. május 20., hétfő 13:06

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. május 20., hétfő (OS) - Miért hagyja a kormány, hogy no-go zónává váljon az ország?

A Jobbik viszont soha nem nyugszik bele, hogy a domesztikálatlan ordasoké legyen hazánk, s hiszünk abban, hogy az elkövetők igavonó baromként robotolva kellene, hogy visszafizessék a társadalomnak mindazt a kárt, amit elkövettek ellene. A Jobbik soha nem fogja hagyni, hogy a szociálparazita és bűnöző életmódra berendezkedett rombolók túszává, egyfajta háborús övezetté, ellenséges törzsi területté váljon a magyar vidék! Minden becsületes, törvénytisztelő polgárnak baráti jobbot nyújtunk, de valljuk, hogy a rend- és közbiztonság helyreállításának érdekében a törvény erejének készen kell állni a büntető ökölcsapásra is!

Ander Balázs, a Jobbik alelnöke
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója