2019. május 22., szerda 14:33

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) - Szabadai Viktor: Csak Sermer Ádám hozhat valódi változást Budapesten

    nem véletlen, hogy már a Közbeszerzési Döntőbizottság is nagyon kemény büntetéssel sújtotta Zuglót a kifizetési gyakorlata miatt.
A Liberálisok nem újabb és újabb önkormányzati cégek létrehozásában látják a jövőt.
Ha valóban a korrupció ellenszerét keressük, azt a nyílt, átlátható, minden elemében számon kérhető, a szabadpiacra alapuló működési rendszerben fogjuk megtalálni.
Mondom még egyszer, ha valóban a korrupció ellenszerét keressük, és nem a különböző politikai érdekcsoportok kívánalmainak akarunk megfelelni.

Miben tud alternatívát nyújtani a Magyar Liberális Párt a fővárosi ellenzéki szavazók számára? Miért tartja jobb jelöltnek Sermer Ádámot, a Liberálisok főpolgármester-jelöltjét a másik két ellenzéki kihívónál?

Sermer Ádám programjának a lényege, hogy a főváros vezetését hozzá kell igazítani a budapesti polgárok életviteléhez, mindennapjaihoz és világnézetéhez. A fővárosnak egy modern, 21. századi, környezettudatos, emberséges, toleráns, szabad európai várossá kell válnia. A Polgári Budapest program három főpilléren keresztül mutat alternatívát egy ilyen típusú városvezetésre. A Nagy Budapest pillér lényege, hogy a mindennapi tapasztalatok alapján egységesíteni kellene a belvárosi területeket az érintett kerületek bevonásával, így létrehozva egy úgynevezett City-t, valamint megadni a lehetőséget a külső kerületeknek, hogy az agglomeráció felé kiterjeszthessék Budapest határait.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.