2019. május 22., szerda 14:33

A Magyar Liberális Párt közleménye (5. rész)
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) - Szabadai Viktor: Csak Sermer Ádám hozhat valódi változást Budapesten

    Budapestnek nem kell több Tarlós-ciklus, nem kell egy Jobbik-jelölt, és nem kell egy Fidesz-baloldali paktumokat maszatoló, taktikázgató polgármester. Budapestnek érdemi, tartalmi alapú változás kell, és erre a jelenleg ismert főpolgármester-jelöltek közül egyedül Sermer Ádámnak, és a Polgári Budapest programjának lehet esélye.

"Karácsony Gergely tévedése" címmel írt publicisztikát a zuglói parkolási botrányról. A szövevényes ügyben Karácsony Gergely szerint a parkolásüzemeltetés terén Fidesz-MSZP háttérmegállapodás köttetett, amely súlyos anyagi károkat okozott a helyi önkormányzatnak. Az ügyben áprilisban Ön is tartott sajtótájékoztatót, amelyben független vizsgálóbizottság felállítását sürgette. Hol tart most az ügy?

A javaslatunk az volt, hogy olyan személyek lehessenek kizárólag a tagjai a zuglói parkolási-botrányt vizsgáló bizottságnak, akik annak idején nem szavazták meg a szerződéskötéseket. Ha azok vizsgálják, akik megszavazták, borítékolható, hogy csakis saját felelősségre vonásuk ellen dolgoznak majd. Megpróbálják majd a károkat elbagatellizálni, sőt már most hallani olyan hangokat, hogy ez a rendszer tulajdonképpen még jó is. Maga Karácsony Gergely is össze-vissza beszélt ebben az ügyben, egyszer sötét háttéralkukról, másszor - politikai szövetségesei fogságában vergődve - olyanokat állít, hogy már majdhogynem a legnyereségesebb rendszer van Zuglóban minden túlárazás, túlszámlázás ellenére.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.