2019. május 22., szerda 14:34

A Magyar Liberális Párt közleménye (6. rész)
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) - Szabadai Viktor: Csak Sermer Ádám hozhat valódi változást Budapesten

    Elképzelhetőnek tartja, hogy nem csak Zuglóban, de más fővárosi kerületekben is a háttérben, "suba alatt" együttműködnek a szocialisták illetve akár más ellenzéki pártok is a kormánypártokkal a XIV. kerületihez hasonló módon?

Az iménti kérdésében említett cikkemben Mikszáth Kálmán Két választás Magyarországon c. művéből idéztem. Ott Mikszáth egy nagyon pontos leírást adja a politikai sviháknak. És azt is megírja, a svihák legnagyobb ellensége a napfény.
A Magyar Liberális Párt éppen ezért a napfény pártján áll. Az átláthatóság, a nyomon követhetőség és a döntésekért vállalt felelősség pártján.
Ma sem tudjuk például, milyen háttéralkuk eredményeként állt ki Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti vezetője, hogy bejelentse, kik az ellenzéki oldal ún. “esélyes polgármester-jelöltjei" a fővárosi kerületekben. Hogyan kerülhetnek olyan emberek ellenzéki polgármester-jelöltként olyan kerületekbe, amelyekhez semmilyen kötődésük nincs. Az ellenzéki oldal mandátumbrókerei működésbe léptek és a beszűkült ellenzéki pozíciókat elosztották maguk között.
Nem véletlen, hogy már másnap a XX. kerület független polgármestere, Szabados Ákos elhatárolódott Molnárék agresszív nyomulásától.

Az Azonnali.hu hírportálnak adott interjújában bejelentette, hogy az V. kerületben fog indulni polgármester-jelöltként. Miért nem tudják a Liberálisok támogatni a Belvárosban Tüttő Katát, az MSZP jelöltjét?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.