2019. május 22., szerda 18:06

A Zöldek Pártjának közleménye
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) -

    Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!  Felhívom a figyelmét, a néhány nappal ezelőtt történt politikai célzatú provokációra, melynek következménye, kormányválság Ausztriában és előrehozott választások tartása... A provokátorok, több bűncselekményt is elkövettek, mely egy jogállamban, nem maradhat következmények nélkül. A csalók, hamis személyazonossággal, korlátozottan cselekvőképes személy sérelmére, zsarolási céllal készítettek hang és képfelvételeket, az áldozat tudta és hozzájárulása nélkül, zsarolási céllal, mely a következményekre tekintettel, befejezett bűncselekmény... Az ügy külföldi, magyar vonatkozásában, remélhetőleg megreked "kísérleti szakban"... A nyomozásnak azonosítani kellene az elkövetők személyazonosságát, melyből következtetni lehetne arra, hogy fizetett provokátorok, oknyomozó újságírók, vagy valamely külföldi titkosszolgálat ügynökei, mely esetben felmerül, választott tisztségviselők, lejáratása, megbuktatása útján, az alkotmányos rend, erőszakos megdöntésére tett kísérlet...! Azért folyamodok, legfőbb ügyész úrhoz, mert az ügynek magyar vonatkozásai is vannak, ezért Önnek el kell járnia az osztrák hatóságoknál, ott ha hivatalból nem indult eljárás az elkövetőkkel szemben, akkor tegye meg a feljelentést!
Tisztelt Polt Péter, Legfőbb Ügyész Úr! Kérem, hogy ezt a közleményt, ítélje meg tartalma szerint, azaz értelmezze feljelentésként és ennek megfelelően, tegye meg a szükséges intézkedéseket...!

     Kiadó: Zöldek Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.