2019. május 23., csütörtök 10:22

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közösségének közleménye
    Budapest, 2019. május 23., csütörtök (OS) - Az Ételt az Életért Alapítvány, a Krisna-hívők karitatív szervezete országos Gyermeknapi akciósorozatot indított, amely Pécs, Szigetvár és Győr után most Óbudán folytatódik.

    Itt a 800 adag meleg ebéd mellé egy-egy gazdag élelmiszercsomagot is ajándékoznak az Óbudai Családi Tanácsadó ellátottai számára, összesen 4,5 tonna mennyiségben, illetve gyermeknapi programokkal kedveskednek a kicsiknek. A programon részt vesz Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat polgármestere, valamint az Összefogás Óbudáért Egyesület.

Békéscsabán 108 élelmiszercsomaggal és játékosztással, Debrecenben pedig 200 adag étellel várják a rászoruló családokat, mellé játékot és ruhát is osztanak majd. Ezt követően Mikepércs, Miskolc, Törökszentmiklós, Vezseny, Veszprém és Tapolca településeken rendeznek ételosztást.

Az Ételt az Életért számára kiemelten fontos a gyermekek megsegítése, a biztonságban és méltósággal megélt gyermekkort ugyanis az egészséges felnőttkor alapjának tartják. A nehéz sorsú családok között sok a többgyermekes, akik igen nehéz körülmények között élnek. Ezek a gyerekek már pici koruktól fogva megszokják a nélkülözés érzését, ami negatívan hathat a biztonságérzetükre.

Az Ételt az Életért részt vesz a hazai élelmiszermentésben, és midig igyekszik jó minőségű élelmiszereket juttatni a családoknak. A segélyakció azonban többről szól, mint a több ezer adag ebéd és élelmiszer kiosztása – felhívja a figyelmet a gyermekek és a családok védelmének fontosságára.

www.krisna.hu
    
     Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.