2019. május 24., péntek 13:31

A Zöldek Pártja közleménye
    Budapest, 2019. május 24., péntek (OS) -

    Kitől kell félnie a jámbor osztrák, magyar, európai választópolgárnak, aki politikai elfogultság nélkül, keresi a legjobb helyet, szavazatának...? A kedves, jóképű "macsó", fogtechnikus, gyönyörű fiatal feleséggel, pár hónapos kisbabával, innen-onnan összeszedett, szélsőjobbos szólamaival, /szalon/náci nézeteivel, eddig nem sok vizet zavart mint alkancellár, amivel cáfolni látszik a demokratikus, balliberális oldal és kapcsolt részeinek állítását, miszerint, a populisták, nacionalisták, szélsőjobbosok, fertelmes, gonosz szörnyetegek, akik elpusztítására /hatalomból kibuktatására/, minden, törvénytelen eszköz /is!/ megengedett...
"Minden hatalmat, a szovjeteknek", bolsevik eszményét, "valamely" titkosszolgálat kiszervezte, kétes hírű ügyvédek, szélhámosok, levitézlett titkos ügynökök, azaz "felelőtlen elemek" kezébe, akik bűnszervezetként, konspirációs realizálással, végezték ki, naiv célpontjukat, sőt, levágott fejét kitűzték, a mainstream média várfokára, elrettentésként, hogy bárki így járhat, aki velük, ujjat húzni mer...!
Egy másik bolsevik dilemma, "ki kit győz le"...?! Ha az /osztrák/ jobboldal menekül, a végsőkig üldözni fogják, mígnem felmorzsolják... Ha lecövekel, sőt szembe megy a nemtelen támadásokkal, még megerősödve is kikerülhet, ebből az iszapbirkózásból...
Az amerikai joggyakorlat szerint, a bűncselekmény elkövetésével beszerzett bizonyíték semmis, az eljárásban nem vehető figyelembe...!
    
     Kiadó: Zöldek Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.