2019. május 24., péntek 14:04

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. május 24., péntek (OS) - A szocialisták bevándorláspártiak, mi nem - Reagálás  Tóth Bertalan (MSZP) és Hadházy Ákos sajtótájékoztatójára

    A szocialista Tóth Bertalan vitameghívását álságosnak tartjuk, hiszen a szocialisták listavezetője maga nyilatkozott arról, hogy valójában nem is akar európai parlamenti képviselő lenni, és nem is fogja átvenni a mandátumát. Teljesen feleslegesen a szocialistákkal vitázni, mert kibékíthetetlen az ellentét a Fidesz és a szocialisták között a bevándorlás kérdésében, ők bevándorláspártiak, mi nem. A szocialisták és Hadházy Ákos ma is nyilvánvalóvá tették, hogy ők Brüsszel érdekeit képviselik, egyre több nemzeti hatáskörről akarnak lemondani minden téren. Ők átadnánk Brüsszelnek a döntés jogát a határvédelem, a menekültügyi eljárások, az adók, családtámogatások kérdésében is. Semmilyen a nemzeti szuverenitást sértő kezdeményezést nem támogatunk.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.