2019. június 6., csütörtök 13:28

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 6., csütörtök (OS) - Sermer Ádám számon kérte Tarlós István egészségügyi ígéreteit

    Tarlós István tétlenül nézte, ahogy az elmúlt kilenc évben összeomlik a budapesti ellátás, egészségügyi ígéreteiből viszont semmi sem valósult meg – erről beszélt Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje csütörtökön, a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. Sermer felidézte, hogy Tarlós "A nemzet fővárosa" című programjában pontosan rávilágított a legfőbb problémákra: orvoshiány, végtelen várólisták, elavult eszközpark, botrányos sürgősségi ellátás jellemzi a budapesti egészségügyet. "Az elmúlt kilenc évben a helyzet azonban csak tovább romlott, és ebben az első számú felelős a főpolgármester. Tudni szeretnénk, hogy Tarlós miért nem tett lépéseket a budapestiek egészsége védelmében" – kérdezett rá a Liberálisok főpolgármester-jelöltje.

Bejelentette: a Liberálisok kikérik a Fővárosi Közfejlesztési Tanács jegyzőkönyveit. "A főváros és a kormány közös testülete az elmúlt hónapokban százmilliárdos fejlesztéseket jelentett be, de az üléseken egy árva szó sem esett a budapesti egészségügyről" – nehezményezte az ellenzéki politikus. "Miközben tízből kilenc budapesti az egészségügy helyzetét tartja a legégetőbb problémának a fővárosban, az Orbán-kormány és helytartója semmit sem tett az ellátás javítása érdekében. Szeretnénk megtudni, hogy mi fontosabb a fideszes főpolgármesternek a budapestiek egészségénél és biztonságánál" – indokolta a lépést Sermer.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.