2019. június 6., csütörtök 16:09

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 6., csütörtök (OS) - Részvétnyilvánításra és közös megemlékezésre hív a Baptista Szeretetszolgálat mindenkit, aki szeretné leróni kegyeletét a Budapesten történt hajószerencsétlenség áldozatai iránt. A szervezeten keresztül bárki kifejezheti együttérzését a gyászoló hozzátartozóknak részvétkártyák megírásával, melyeket a Szeretetszolgálat a dél-koreai nagykövetség segítségével juttat el a családtagoknak. A segélyszervezet közös részvétnyilvánítást is szervez, vasárnap pedig a Magyarországi Baptista Egyház tart koreai-magyar kétnyelvű szertartást.

    
A Baptista Szeretetszolgálat június 6-tól részvétkártyákat oszt a Margit hídnál és a város több pontján, ezekre személyes üzenetet írhat bárki, ezzel kifejezve részvétét a hajószerencsétlenség áldozatainak hazánkban tartózkodó családtagjai számára. A kártyákat a szeretetszolgálat a nagykövetség segítségével juttatja el a gyászoló hozzátartozóknak.
Az üzenetek online is elküldhetők a www.baptistasegely.hu honlapon és a Szeretetszolgálat közösségi oldalain keresztül.

A Magyarországi Baptista Egyház pünkösdi istentisztelet keretén belül, koreai lelkészekkel közösen, szinkrontolmács segítségével emlékezik meg az áldozatokról.
A Baptista Szeretetszolgálat pedig jövő héten Budapesten szervez közös megemlékezést.

     Kiadó: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.