2019. június 12., szerda 12:38

A Demokratikus Koalíció közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. június 12., szerda (OS) - Gréczy Zsolt reakciója Karácsony Gergely kijelentéseire IV. rész

    6. A párt elnöke a lehetséges legkorábbi időpontban, a döntést megelőzően 6 nappal tájékoztatta Karácsony Gergelyt, majd valamivel később Szabó Tímea pártelnököt, hogy álláspontjával egyre inkább kisebbségben marad, és egyre valószínűbb, hogy a DK a második fordulóban nem fogja tudni támogatni Karácsony Gergelyt. Karácsony Gergely jelölt, tehát nem a bejelentés előtt 8 perccel, hanem előtte 6 nappal tudta meg, hogy a DK álláspontjában változás várható.

7. A budapestiek és személyesen Karácsony Gergely jól jár, hogy valóságos verseny alakult ki. Amíg az első forduló valójában arról szólt, hogy az MSZP belső konfliktusok nélkül hogyan tudja Horváth Csaba helyett Karácsony Gergelyt támogatni, a második fordulóban valóban alkalmas és tehetséges kihívók közül kell választania a budapestieknek. Ha Karácsony ebben a körben is győz, bizton számíthat a DK támogatására, ha veszít, akkor saját szándékával is egyezően egy nálánál alkalmasabbnak tartott jelölt lesz Tarlós kihívója. Szerintünk Karácsony Gergely is ezt akarta, amikor kiállt az előválasztás intézménye mellett.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.