2019. június 13., csütörtök 14:16

A Magyar Rákellenes Liga közleménye
    Budapest, 2019. június 13., csütörtök (OS) - A mozgásnak igen nagy szerepe van a daganatos (és más) betegségek megelőzésében, a rehabilitációban. A Magyar Rákellenes Liga 2018-ban hirdette meg az Örökmozgók programját, amely ebben az évben is folytatódik. A cél továbbra is az, hogy a tagok minél többet mozogjanak és minél több embert vonjanak be a környezetükből a mozgásba.

– Fontos, hogy jó példával járjak elől. Az idei kerékpáros országjáráson Budapestről indulva a dél-dunántúli alapszervezeteket érintem, hogy segítsem helyben a mozgásos programok népszerűsítését – mondta Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke.
     Az útvonal hossza: 485 km.
     Az útvonal: Budapest – Pusztaszabolcs – Sárszentágota – Siófok – Tab – Lengyeltóti – Csurgó – Nagyatád – Szekszárd

További információk:

Winkler Violetta irodavezető