2019. június 13., csütörtök 15:10

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2019. június 13., csütörtök (OS) - Felhívás Gundel Károly–díjra való jelölésre

    A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére - számos társszervezet közreműködésével – 2019-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly – díj elnyerésére.
A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.
Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2019. augusztus 23. éjfélig.
Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.
A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között megrendezendő év végi MVI Gálaebéd keretében kerül sor Budapesten a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.
Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.

     Kiadó: Magyar Vendéglátók Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.