2019. június 14., péntek 18:20

A HAT Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 14., péntek (OS) - Akár a mesében! Minden jó, ha jó a vége! De mitől függ a mese vége? Milyen a ma fiataljainak "meséje" Egy Lamborghini, vagy egy Dunára néző loft lakás? Egy üveg pezsgő, egy koccintás a sikeres vállalkozásra? Vagy mind együtt Vállalkozás, vagy startup? Hogyan, mikor, és mennyi kell hozzá? Mi az álom és a valóság közötti különbség, vagy akár kapcsolat? Mit gondolnak erről a fiatalok?

        8 izgalmas alkalom, sok kérdés és még több válasz a Nemzeti Tehetség Program keretében megvalósított "Jó egy öreg a háznál" projektben.
     Sztorik, tervek, és egy társadalmi vállalkozás, ami ebből nőtt ki: LivingRoomLAB+, a startup inkubátor.
17-30 év közötti fiatalok számára körvonalazódott és az utolsó alkalomra kikristályosodott, hogy ötleteik, elgondolásaik mennyire megvalósíthatóak.
     A projekt szervezői, a HAT Alapítvány munkatársai sem gondoltak arra, mennyi tehetséges ötlet és vágy, megvalósítható álom kerül a felszínre! A "hogyan"-okra a program adott választ számtalan eszközt, és jó példát felsorakoztatva.
     Ismert vállalkozók, sikeres startupperek személye színesítette a programokat, akik nem csak a siker fényes oldaláról meséltek.
A programban részt vevő fiatalok megismerték, hogy bár a vállalkozás meséjében is van gonosz boszorka, sűrű, sötét erdő, de van tehetség, szorgalom, tájékozottság, a jó tündérre pedig érdemes várni!
     A történet folytatódik: LivingRoomLAB+
     Kuremszki Andrea 06703835025
     andi@ittvagyok.org
     www.lab.ittvagyok.org

     Kiadó: HAT Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.