2019. június 18., kedd 08:51

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. június 18., kedd (OS) - Kétmilliárd forinttal támogatja a kormány a távhővel ellátott lakások fűtéskorszerűsítését, az okos költségmegosztás elterjesztését és a lakók egyedi igényeit teljeskörűen kielégítő távhőszolgáltatás bővülését.

    A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kiemelkedően fontosnak tartja a kormányzat részéről az Otthon Melege Program keretében 2019. június 17-én meghirdetett, a távhős lakások fűtéskorszerűsítését és okos költségmegosztókkal történő felszerelését lehetővé tevő pályázati program elindítását.
Különösen fontos ez a támogatási program, hiszen a megvalósuló fűtéskorszerűsítésekkel, a radiátorok szabályozhatóvá tételével és a költségmegosztó készülékek felszerelésével jelentős energiamegtakarítás érhető el. Mindez hosszú távon is fenntartható rezsicsökkentést jelent az ügyfeleknek.
A távhő kényelmes, biztonságos és környezetbarát szolgáltatás. A kormányzati támogatás eredményeként a jövőben egyre többek számára válik lehetővé, hogy az egyedi igényeik szerint fűtsenek és ezzel együtt az elfogyasztott távhő mennyisége után fizessenek.

     Kiadó: Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.