2019. június 18., kedd 15:48

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. június 18., kedd (OS) -

    Karácsony Gergely nem fél attól, hogy kinyisson olyan ügyeket, amik elsőre konfliktusosnak látszanak, mert tudja, hogy a budapestiekkel mindent meg lehet beszélni. Mindannyian látni fogják, hogy ezzel a javaslattal jól fognak járni. Karácsony Gergely nem nézi le a budapestieket azzal, hogy azt mondja nekik, csodákat lehet tenni. Ehelyett csak egy dolgot ígér: egészségesebb életet. Ehhez pedig az kell, hogy a budapestiek többet használják a közösségi közlekedést. Budapest így fog megérkezni a XXI. századba.

Karácsony Gergely éppen azért kezdeményezett szakmai vitát négy témában, köztük a közlekedéssel, hogy a budapestiek megismerhessék a főpolgármester-jelöltek javaslatait Budapest levegőjének tisztítására, a közlekedés megújítására. Sajnos ez a felhívás mindmáig megválaszolatlan maradt - bizonyára nem függetlenül attól, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltje még ma is programját készíti. Karácsony Gergely januárban mutatta be programját, készen áll, hogy októberben először Tarlós Istvánt, majd a budapestiek problémáit is legyőzze.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.