2019. június 19., szerda 10:56

A Budapesti Politechnikum Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 19., szerda (OS) - A Közgazdasági Politechnikum nemzetközi ifjúsági csere projektje az Erasmus+ program támogatásával

        A Budapesti Politechnikum Alapítvány fenntartásában működő Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium egy Erasmus+ ifjúsági cserét valósított meg norvég fiatalokkal 2018. szeptember 1. és 2019. április 30. között "#KerékpárSíEgészség" címmel.
     A projekt egy magyar középiskola, a Közgazdasági Politechnikum diákjainak és egy norvég önkormányzat ifjúsági központja, az Overhalla Kommune fiataljainak bevonásával valósult meg, mindkét országban egy-egy sporttevékenységekre épülő programmal. A projekt célja az aktív, egészséges életmód fontosságának tudatosítása volt, mind a résztvevők, mind a helyi lakosság körében. Magyarországon a tevékenységek elsősorban a kerékpározásra és az Eurovelo 6 kerékpárútvonal bejárására, illetve a túrázásra fókuszáltak, míg Norvégiában a téli sportok közül a sífutásra, hómotorozásra, jégszobrászatra és szánkózásra.
     További részletek a programról a Közgazdasági Politechnikum honlapján és a közösségi médiában:
     https://poli.hu/wp/category/bikeskihealth/
     https://www.instagram.com/bikeskihealth
     https://www.facebook.com/groups/249687802555927/

     Kiadó: Budapesti Politechnikum Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.