2019. június 20., csütörtök 09:29

A Doktoranduszok Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. június 20., csütörtök (OS) - Fesztivál doktoranduszoknak, kutatóknak és oktatóknak - DOSZFESZT

    A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) idén XXV. Jubileumát ünnepeli, melynek apropóján idén először rendez saját szervezésű fesztivált értelmiségi fiatalok számára, Keszthely városában.
A rendezvény fő célcsoportja doktoranduszok, doktorjelöltek, fiatal oktatók és kutatók, mester szakos hallgatókra, szakkollégisták, TDK-sok. A rendezvény tehát kötetlenebb keretek között kíván szakmai és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítani értelmiségi fiatalok számára.  
A Balaton fővárosában megrendezendő fesztivál fővédnöke Dr. Navracsics Tibor európai uniós biztos, a fesztivál arca, egyben nagykövete Vastag Csaba előadóművész.  A fesztivál programja nem azonos az ismert könnyűzenei palettával készülő rendezvényekkel. A fesztivál szakmai programja a mesterséges intelligencia és az innováció témakörére épül. A szakmai nap fővédnökségét Palkovics László ITM Miniszter vállalta el. Ennek keretén belül egy interaktív MI-kiállítás, illetve startup szimulációs verseny is megrendezésre kerül. A fesztivál során kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők a családokra, továbbá arra is, hogy kötetlen keretek között kerülhessen sor a baráti és szakmai kapcsolatok ápolására, melyre a vasárnapi nap megrendezésre kerülő Családi Nap biztosít lehetőség.
Részletes információk a DOSZFESZT honlapján, illetve facebook oldalán érhetők el.

     Kiadó: Doktoranduszok Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.