2019. június 21., péntek 12:49

A Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. június 21., péntek (OS) -

A Novartis-ról
A Novartis újraértelmezi a gyógyítást, hogy javítsa és meghosszabbítsa az emberek életét. Vezető globális egészségügyi vállalatként tudományos alapokon nyugvó innováció és digitális technológia az eszközeink, hogy megküzdjünk a társadalmi szempontból legnagyobb kihívást jelentő egészségügyi problémákkal. Azon küldetésünk során, hogy új gyógymódokat fedezzünk fel, folyamatosan a kutatás-fejlesztésre legtöbbet fordító világcégek élvonalában helyezkedünk el. A Novartis termékei világszerte több mint 750 millió emberhez jutnak el, és olyan innovatív eszközökön dolgozunk, amelyekkel legújabb gyógyszereink a lehető legtöbb emberhez eljutnak. A Novartis világszerte 105 000 főt foglalkoztat, több mint 140 különböző nemzetiségből. Tudjon meg többet rólunk: www.novartis.hu

A Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaságról (MFT)
Az MFT közhasznú társaság, melyet hazai vezető farmakológusok 1962-ben alapítottak. Társaság célja a farmakológia és a klinikai farmakológia, valamint a hazai gyógyszerkutatás és innováció fejlesztése (beleértve az orvostechnikai eszközök és gyógyszerkombinációik preklinikai és klinikai fejlesztését és vizsgálatát is), szervezeti összefogása, szakemberek graduális és posztgraduális képzésének elősegítése, továbbá a farmakológia minden ága művelésének támogatása, eredményeinek megvitatására és nyilvánosságra hozatalára hazai és nemzetközi szakmai fórumok megteremtése. Tudjon meg többet rólunk: www.huphar.org

Kiadó: Magyar Kísérleties és Klinikai Farmakológiai Társaság