2019. június 21., péntek 19:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. június 21., péntek (OS) - Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesz a Jobbik két új országgyűlési képviselője

Az európai parlamenti képviselővé választott Gyöngyösi Márton és a képviselői mandátumáról lemondó Kepli Lajos helyett Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesznek a Jobbik országgyűlési képviselői - döntött ma a Jobbik Országos Elnöksége. Balczó Zoltán az Országgyűlés korábbi alelnöke és a Jobbik korábbi EP-képviselője energetikai és uniós ügyekkel foglalkozni majd. A dorogi, közgazdász végzettségű Nunkovics Tibor fő területe a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete lesz.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

Jobbik Országos Elnöksége
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom