2019. június 27., csütörtök 14:28

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 27., csütörtök (OS) - Bősz Anett nyílt levele Potápi Árpád János államtitkár részére

    Tisztelt Államtitkár úr!

Nagy örömömre, a kormány köreiben számon tartják a Nemzeti Összetartozás Évével kapcsolatos tartózkodó szavazatomat, ami megtisztel. Minek után Ön e döntést negatív színben, mintegy nemzetellenességként tüntette fel a 2019. június 25-i ülésnapon, Hollik István képviselőtársam napirendi felszólalására adott válaszában, kérem, olvassa el az alábbi, 2019. június 19-i keltezésű cikkemet, melyet e témakörben írtam. Megváltoztatja majd az álláspontját a döntésem hátterét illetően, ebben szinte biztos vagyok, hiszen - ahogyan kifejtem - előremutatónak tartom a gondolatot, hogy a Kárpát-medencei magyarok kölcsönösen segítsék egymást, és végre egy közösségnek érezhessék magukat, ugyanakkor, a jelenlegi magyar kormány e szép és nemes célt rendkívül rosszul és rosszra használja.

Amennyiben mégsem változna írásom láttán a szavazatomról alkotott képe, kérem, tegyen egy új kísérletet a szavaim értő olvasására, és nézzen végig az eddigi, nemzetpolitikai köntösbe öltöztetett, kirekesztő magatartásra, valamint arra a korrupcióra, amit az Önök kormánya immár nem pusztán az országhatárokon belül, de azon kívül is folytat. Írásomban egy konkrét példát is említek erre, a Bethlen Gábor Alapot.  



     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.