2019. július 4., csütörtök 16:23

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. július 4., csütörtök (OS) - A R.Wallenberg Egyesület nyilatkozata Takaró Mihály állítólagos megbízásáról.

    A 3. ciklusában kormányzó koalíció 2010 tavaszán elfogadta: "Legyen béke, szabadság és egyetértés." Kinyilvánították, hogy a Nemzeti Együttműködés rendszerét azokra a pillérekre emelik, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. A fentiek ismeretében a 2013 óta hatályos NAT-ról az a kormányzati nyilatkozat jelent meg, hogy az nem elég keresztény, hazafias és nemzeti. Kiszivárgott, hogy a hiányok kijavítására Takaró Mihály kapott megbízást. Az irodalomtörténész elismeri Horthy Miklós tevékenységét - akiről egyesületünk akadémiai tudósok közreműködésével 3 nyilvános egyeztetést tartott - miközben a Nyugatot "kis zsidó lapocskának" tartja, Kertész Imre magyarságát vitatja és Spiró Györgyöt embernek nehezen tudja nevezni.

Az egyesületünk részéről mi is kiemelten fontosnak tartjuk a haza, nemzet, erkölcs és család fogalmak erősítését az oktatásban, de ez a szakértői kinevezés - szerintünk - nem szabadíthat fel erőket a kitűzött nemzeti együttműködés és összefogás mellett, hiszen a szakértő eddigi nyilatkozatai a megosztást és elkülönítést erősítették!

     Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.