2019. július 5., péntek 14:04

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 5., péntek (OS) - A DK minden elemében támogatja és betartja a ma bejelentett, hatpárti budapesti ellenzéki együttműködést

    A mai napon a DK, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy létrejött a teljes, mind a 23 kerületet lefedő fővárosi ellenzéki együttműködés. Nem csak Tarlós István ellen, hanem minden fideszes jelölt ellen csak egy, közös ellenzéki jelölt fog indulni ősszel.

Teljesen természetes, hogy a Demokratikus Koalíció minden elemében támogatja és betartja a ma bejelentett, hatpárti budapesti ellenzéki együttműködést. A DK az a párt, amely a legrégebb óta hangoztatja, hogy a Fidesz csak ellenzéki összefogással győzhető le, már a tavalyi országgyűlési választáson is a 63 jelöltünket léptettük vissza az összefogás jegyében, a legtöbbet minden ellenzéki párt közül. A felelősségünk azóta csak nagyobb lett, de ennek is meg fogunk felelni. Budapest ősszel ellenzéki lesz, hogy végre szabad, élhető, európai főváros lehessen.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.