2019. július 5., péntek 15:15

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 5., péntek (OS) - Sermer Ádám: Ha egy ózdi polgárnak nem tetszik az állampárt kirekesztő, gyűlöletkeltő működése, szavazzon Janiczakra?

    Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje Facebook-posztban reagált a hírre, miszerint az ellenzék ózdi polgármester-jelöltje a Hitler-imitátorral fotózkodó, munkatársait brutális nemi erőszakkal fenyegető Janiczak Dávid lett:

https://www.facebook.com/sermeradam/photos/a.1646302182271958/2403114356590733/?type=3&theater

Az engem nem lep meg, hogy a Jobbik nem talált kivetnivalót Ózdon Janiczak Dávid támogatásában (...). Már azon sem tudok meglepődni, hogy Lukácsi Katalin a Márki-Zay féle MMM képviseletében, miután korábban Orosz Mihály Zoltánnal, a szimbolikus zsidó-akasztást szervező korábbi érpataki polgármesterrel szelfizett, most Janiczak mögött tűnik fel.
Azt is tudom, hogy az LMP jelenleg romokban, a megszűnés határán táncol, és világos, hogy a szélsőjobboldallal szembeni ellenérzések sosem voltak arrafelé számottevőek. A megszokott elv-nélküliségükön túl, azt viszont már tőlük is valami végső kétségbeesés jelének látom, hogy egy ennyire vállalhatatlan jelölt mögött sorakozzanak fel.
De a legaggasztóbb számomra az MSZP és a DK jelenléte. Budapesten Karácsony Gergelyt támogatjátok, de Ózdon arra kértek minden ellenzéki demokrata szavazót, hogy szavazzon Janiczakra?
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.