2019. július 6., szombat 09:39

A Krajczáros Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 6., szombat (OS) - "Krajcárokból" élnek és dolgoznak keményen…  A civil szervezet vezetői szerint a korábbi évekkel összhangban az idén is fontos programokat teljesítettek a rendelkezésükre álló szerény összeg segítségével, miközben szerte a világban és hazánkban terjesztik Fehérvár jó hírnevét. Ugyanakkor fontosnak ítélik, hogy minél szélesebb körben adjanak tájékoztatást a megvalósított programjaikról.

    Az idén eddig teljesített főbb programok:
     - a Piski csata 170. évfordulóján Böjte Csaba partnereként kopjafát helyeztek el a település templomkertjében illetve a a dévai gyerekekkel kegyeleti túrán vettek részt.
     - március 31-én Pozsonyban, a Petržalský cintorín-ban megtartott, koszorúzással egybekötött megemlékezésen képviselték városukat és országunkat.
     - Április 30-án részesei voltak a 62-es főúton lévő FM-ben közlekedési balesetben elhunytak tragédiáira emlékeztető szobornál tartott rendezvénynek.
     - Dés-en (Erdély) az “Ecsettel a békéért" címmel tartották az 54. tárlat megnyitót az I. vh. centenáriumához kötődéssel. Evvel egyező rendezvényük idén Miskolcon, Kiskunmajsán, Jánoshalmán, Csákváron, Budapesten is lezajlott.
     - “Nagyik" címmel Beremenden az idősek otthonában és jelenleg Fváron a volt technika házában látható a fotótárlatuk.
     - Áprilisban Ieperben (Ypres/Ypern – Belgium) általuk első ízben járt magyar civil delegáció, ahol emlékfát és emléktáblát helyeztek el egy békeparkban, majd a város központjában meghívásos koszorúzáson vettek részt.

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.