2019. július 10., szerda 12:29

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 10., szerda (OS) - Úgy tűnik, sikerült megbízható elvtársat találni – Vizi E. Szilveszter ne asszisztáljon a kormány tudományellenes tragédiájához!

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborodással és döbbenettel értesült róla, hogy sajtóhírek szerint a Magyar Tudományos Akadémia megcsonkítását teljes pártfegyelemmel megszavazó Fidesz-KDNP Vizi E. Szilveszter személyében találta meg a megfelelő személyt az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) irányítására. A kormány választása nem véletlenül esett Vizi E. Szilveszterre, hiszen hosszú életpályája alatt már kellőképpen bizonyította, hogy a diktatórikus hatalmak kiszolgálása tekintetében megbízható, és nem válogat a megbízatásokban. 1989 előtt a kommunista pártállam Egészségügyi Minisztériumának osztályvezetőjeként, valamint a Budapest VIII. kerületi MSZMP Végrehajtó Bizottság tagjaként tevékenykedett, tehát a Fidesz értelmiség- és tudásellenes új bolsevikjai régi elvtársat szemeltek ki a kényes feladatra.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.