2019. július 10., szerda 12:29

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 10., szerda (OS) - Úgy tűnik, sikerült megbízható elvtársat találni – Vizi E. Szilveszter ne asszisztáljon a kormány tudományellenes tragédiájához!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborodással és döbbenettel értesült róla, hogy sajtóhírek szerint a Magyar Tudományos Akadémia megcsonkítását teljes pártfegyelemmel megszavazó Fidesz-KDNP Vizi E. Szilveszter személyében találta meg a megfelelő személyt az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) irányítására. A kormány választása nem véletlenül esett Vizi E. Szilveszterre, hiszen hosszú életpályája alatt már kellőképpen bizonyította, hogy a diktatórikus hatalmak kiszolgálása tekintetében megbízható, és nem válogat a megbízatásokban. 1989 előtt a kommunista pártállam Egészségügyi Minisztériumának osztályvezetőjeként, valamint a Budapest VIII. kerületi MSZMP Végrehajtó Bizottság tagjaként tevékenykedett, tehát a Fidesz értelmiség- és tudásellenes új bolsevikjai régi elvtársat szemeltek ki a kényes feladatra.

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója