2019. július 11., csütörtök 07:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 11., csütörtök (OS) - DK: A Fidesz képviselője akadályozta meg a XVI. kerületi panelprogram támogatását

    Saját kerülete ellen szavazott Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő a költségvetési vitában. A fideszes politikus nemmel voksolt a panelházak szigetelésének központi támogatására tett javaslatra.

A Demokratikus Koalíció szerint ez döbbenetes és érthetetlen arrogancia. A Szatmáry által képviselt XVI. kerületben több, mint háromezer lakásban várják évek óta, hogy külső segítséget kapjanak a felújításhoz, amelyet önállóan nem tudnak megcsináltatni. Szatmáry Kristóf fideszes társaival közösen megakadályozta a fejlesztést. A DK továbbra is harcolni fog azért, hogy a panelekben élő családok ezrei megkapják azt a támogatást, ami jár nekik ahhoz, hogy lakásuk korszerű és élhető legyen. Sajnálatos, hogy Kovács Péter, kerületi polgármester sem volt képes arra, hogy párttársát befolyásolva a kerület érdekében döntsenek. Az őszi önkormányzati választáson meg fogjuk mutatni, hogy mi, európai magyarok képviseljük a XVI. kerületieket, és le fogjuk győzni a Fidesz jelöltjét.

Nemes Gábor
Budapest XVI. kerületének polgármester-jelöltje
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.