2019. július 11., csütörtök 11:36

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2019. július 11., csütörtök (OS) - A népesedési világnapon arra figyelünk, hogy miként alakul társadalmunk, nemzetünk lélekszáma, jövője.

    Európának és benne Magyarországnak más problémákkal kell megküzdenie, mint a világ sok más részének. Nekünk kiemelten fontos, hogy megőrizzük kultúránkat, identitásunkat, magyarságunkat. Ehhez megkerülhetetlenül fontos, hogy megállítsunk a népességfogyást és olyan környezetet biztosítsunk családjainknak, hogy minden kívánt gyermek megszülethessen és kiteljesedhessen. Ehhez a legnagyobb segítséget a családpolitikai intézkedések nyújthatják, amelyek terén Európa élvonalába tartozunk – amint azt a Kopp Mária Intézet friss Európai Családpolitikai Rangsora is mutatja.
Mi kereszténydemokraták minden lehetséges módon azon leszünk, hogy segítsük a magyar anyákat és apákat, hogy a gyermekvállalás anyagi terheit mérsékelni tudjuk. Ezért szavazzuk meg a jövő évi költségvetést is, amely eddig nem látott mértékben ad támogatást a magyar családoknak.
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.