2019. július 12., péntek 12:14

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - Hasznos idióták

    Az ellenzéki EP-képviselők nem Magyarország ellen fordultak, amikor megakadályozták a fideszes képviselők bizottsági kinevezéseit, hanem az európai értékekkel szembe forduló Fidesz ellen. Orbán Viktor már megtanulhatná, hogy sem ő, sem pedig a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal.

Orbánt sértődöttségében most is ugyanaz a kicsinyes bosszúvágy hajtja, mint tavaly az országgyűlési választás előtt, amikor azzal fenyegetőzött, hogy elégtételt fog venni az ellenfelein. Jó lenne, ha a miniszterelnök végre kinőné ezt a gyerekes durcizást, amit mindig előad, amikor nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt ő elképzelte.

Ha tényleg el akarja venni az ellenzéki képviselők tisztségeit az Országgyűlés bizottságaiban, akkor tegye meg, azzal legalább a kétkedő EP-képviselők számára is egyértelművé tenné valódi szándékait.

Innen nézve a Fidesz mostani viselkedése a "hasznos idióták" tevékenysége, hiszen leleplezi saját szándékait. Mutassák be egész Európának, hogy a szánalmas bosszúvágyuk miatt képesek még a megmaradt demokratikus vívmányokat is feláldozni. Ettől azonban az ellenzék továbbra sem fog csendben maradni, és több bizottsági helye sem lesz a Fidesznek az Európai Parlamentben.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.