2019. július 12., péntek 16:47

A Demokratikus Koalíció közleménye (1.rész)
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - A hegyvidéki ellenzéki együttműködésről - I. rész

    A Demokratikus Koalíció XII. kerületi szervezete, a Jobbik Magyarországért Mozgalom XII. kerületi szervezete, a Lehet Más a Politika XII. kerületi szervezete, a Magyar Szocialista Párt XII. kerületi szervezete, a Momentum Mozgalom XII. kerületi szervezete, és a Párbeszéd Magyarországért Párt XII. kerületi szervezete megállapodott abban, hogy az őszi önkormányzati választáson közös jelölteket indítanak.

A megállapodás célja, hogy az önkormányzati választáson egyetlen ellenzéki jelölt induljon a Fidesz-KDNP jelöltjei ellen, valós esélyt nyitva ezzel a NER-t elutasító pártok számára a hegyvidéki polgármesteri tisztség és a képviselő-testületi többség megszerzésére.
A megállapodó felek eltökélt szándéka egy korrupciótól mentesen és átláthatóan működő, zöldterületeit megóvó és fejlesztő, a lakosság jólétére érzékeny és igényeire nyitott, fenntartható módon fejlődő és lakosságbarát Hegyvidék megteremtése.

Az ellenzéki együttműködés tagjai elkötelezettek a NER autokratikus rendszerének lebontásában, a megkopott jogállami keretek helyreállításában, és egy következetes, lakossággal folyamatosan egyeztetett hegyvidéki önkormányzati működés létrehozásában.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.