2019. július 13., szombat 14:39

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. július 13., szombat (OS) - "Más helyen vagyok... Másokkal vagyok... Másképp viselkednek velem..." - A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány idén 100 nehéz családi háttérrel élő magyarországi és határontúli gyermeknek és fiatalnak kínál térítésmentes részvételt tehetséggondozó, valamint önismereti és diák mentorképző nyári táboraiban. Tanító térben, a Duna-Tisza közének egyik legszebb homokpusztai tölgyes ligeterdejében, erdei állatok és számos madárfaj élőhelyének közvetlen szomszédságában, az Alapítvány tizenegy éve szervezi meg táborait. A képzőművészeti, dráma, zene-tánc és természettudományos tehetségműhelyekben az egyensúly témájában megismert információkat önkéntesek vezetésével, projektmunka során elemzik, dolgozzák fel a diákok.

    A közösségi tanulást egészítik ki és színesítik a Messzehangzó Diákakadémia meghívott előadóinak a tematikához köthető előadásai.
Vendégeink július 15-17. között:
Grecsó Krisztián – József Attila-díjas költő, író: "Szegeden jöttem rá, hogy bármeddig húzom, előbb-utóbb muszáj felnőttnek lennem."
Domokos Gábor – Építészmérnök, matematikus, a világhíres Gömböc feltalálója
Rodics Katalin – A Greenpeace munkatársa, kutató-biológus, farkasok, papagájok, csimpánzok, delfinek, énekesmadarak és afrikai elefántok megmentője.
A gondolatébresztő, interaktív előadások nyilvánosak. További információ és regisztráció: www.messzehangzo.hu
    
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.