2019. július 16., kedd 11:56

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 16., kedd (OS) - Sermer Ádám írása Bayer Zsoltról: "Pár szó egy lovagkeresztes homofób kámingáutolása kapcsán"

    Könnyű lenne Bayer szavaira idehozni a már oly sokszor idézett Morgan Freeman szavakat, (miszerint a homofóbia szó téves, mert ha homofób vagy, téged nem megrémiszt valami, csak egy seggfej vagy...), de azért itt most mégiscsak az állampárt 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosáról van szó...

Egy rövid, de annál borzasztóbb műsorrészletet látva, négy kérdés merült fel bennem, és azt is leírom, hogy miért.

1.: Bayer Zsolt miért gondolja, hogy általános érvényű igazságokat fogalmazhat meg egy egészséges heteroszexuális férfi működéséről?
Szerintem például a hangos homofóbia egyértelműen valami egészségtelen mentális állapotra utal. Szerintem egy egészséges heteroszexuális férfit teljesen hidegen hagy mások szexuális orientációja.

2.: Amikor melegekről beszél Bayer, akkor miért kizárólag a meleg férfiak jutnak eszébe?
Meleg férfiak csókjának látványával próbálja riogatni a stúdióban ülő harcedzett Bayer-fanokat, hogy egy életre elvegye a kedvüket a valódi jogegyenlőség gondolatától is. Eközben a közönség egy részét alkotó férfiak a műsor végeztével hazamennek, és amíg az asszony a konyhában főzi a vacsorát, gyorsan leellenőrzik, nem került-e fel kedvenc weboldalukra valami új szaftos leszbi-pornó.

3.: Vajon Bayer Zsolt bármilyen párt lát, mindig elképzeli az adott személyeket aktus közben is, vagy ez kizárólag a melegek esetén történik meg?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.