2019. július 17., szerda 18:22

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2019. július 17., szerda (OS) - A Közép-Pesti Tankerületi Központ közleménye: Hazugságok jelentek meg a zuglói tankerület tanulóinak tervezett kitüntetésekről

    Álhírek és hazugságok jelentek meg a Közép-Pesti Tankerületi Központ zuglói tanulóknak tervezett kitüntetéséről. A tankerületi központ valóban tervezi, hogy a 100. jelesét megszerző tanulókat ünnepélyes keretek között megjutalmazza, de ez csak terv, semmilyen pályázati kiírás, sem annak visszavonása nem történt meg. Eleve a következő tanévre tervezzük ezt az új jutalmazási formát, az elmúlt hetekben csak az ehhez szükséges előkészítések és egyeztetések kezdődtek meg az iskolákkal.
Az álhírekkel ellentétben tehát a tankerületi központ senkit nem csapott be, és pláne nem spórol a diákokon, csak ebben a tanévben a tankerülethez tartozó 48 iskola fejlesztésére 718 millió forintot költöttünk.
Az új elismerések átadását első ízben a következő tanévben tervezzük a jól tanuló diákok részére. A részletek kidolgozása folyamatban van.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.