2019. július 19., péntek 09:43

Az EB OVO Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. július 19., péntek (OS) - Közösségi összefogással indul útjára a Frankel Leó utcában az "együtt PLACC" nevű rendezvény, ahol az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói fognak össze a Placc Közösségi Vásárral, valamint az EB OVO Egyesülettel.

    Az "együtt PLACC" az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca és annak közössége. A Placc Közösségi Vásár kutyás tematikával is készül az utca különböző helyein, ezzel teret adva a kerületi kiállítóknak, tervezőknek, dizájnereknek és portékájuknak. A programon utcaművészeket is láthat a nagyközönség. A kutya-, ember- és családbarát rendezvény programjaira szeretettel várnak mindenkit.
A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

A Frankel Leó utca közössége és boltosai nyereményjátékkal is készülnek. A pikniken mindenki kap egy "útlevelet" és egy "repülőjegyet". A repülőjeggyel több helyen be lehet csekkolni, a 10 "becsekk" után pedig mindenki leadhatja az EB OVO Lounge-ban a repülőjegyét, amely ajándék-sorsoláson vesz részt.

Az EB OVO Egyesület tagjai a rendezvényt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat a forgatagban.

     Részletes infó: ebovo.hu

     Kiadó: EB OVO Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.