2019. július 28., vasárnap 09:14

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 28., vasárnap (OS) - Hatodik alkalommal válik a Tisza-tó a Természet Operaházává

    Dr. Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára köszöntötte a hatodik alkalommal megrendezett Tisza-tavi Fesztiválra látogatókat, a rendezvény díszvendégét, Debrecent és a város képviselőit. A három napos eseménysorozatot mások mellett a tárca is kiemelten támogatja. A szervezők július 26. és 28. között várják a minőségi kulturális, zenei, gasztronómiai kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket és a turistákat.

Dr. Latorcai Csaba köszöntőjében rámutatott: a Fesztivál különlegessége az, hogy a Tisza-tó egyedi természeti környezetében nyújt zenei és kulturális kikapcsolódást a látogatók számára, miközben lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra, túrázásra, kerékpározásra és a helyi gasztronómiai specialitások megkóstolására is.
"Egy olyan egyedülálló érték részesei vagyunk, amelyben egymásra talál a természet és művészet" – emelte ki a közigazgatási államtitkár.
Célunk, hogy Magyarország és a Kárpát-medence egyre több fesztivál otthonául szolgáljon, ugyanakkor ezek európai mércével mérve is egyre színvonalasabbá váljanak és minél több érdeklődőhöz jussanak el. Ezért is támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is a Tisza-tavi Fesztivált. Az eseményre a tárca 11 millió forint összeget biztosított – mondta a közigazgatási államtitkár.
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.